Opruimen Goed Geregeld
KarinvonMartels
Karin von Martels Gecertificeerd
Professional Organizer

M 06 53 60 54 19
E-mail OGG

Opruimen & aanbrengen structuur

Opruimen: uw huishouden weer op orde krijgen

Opruimen is een lastige maar noodzakelijk klus om uw huis op orde te krijgen en te houden. Waar geleefd wordt, wordt immers rommel gemaakt. Rommel geeft onrust, daardoor raakt u het overzicht kwijt. Bovendien verzamelt u in de loop der jaren aardig wat spullen waarvan u zich kunt afvragen of deze u nog daadwerkelijk van pas komen. Hoe ordent u uw spullen? Wat doet u met overtollige spullen? Ziet u als een berg op tegen het opruimen? Schakel dan Opruimen Goed Geregeld in. Ik help u met opruimen en ordenen van uw spullen. Leren opruimen schept rust in uw huis en in uw hoofd.          

Opruimen geeft structuur en rust in het huishouden

Opruimen Goed Geregeld helpt en begeleidt u om te leren opruimen met systematische aanpak. Dat geeft u structuur en overzicht in uw huishouden.Opruimen Goed Geregeld levert maatwerk: dat wil zeggen dat ik rekening houd met uw wensen, suggesties en persoonlijkheid. U bepaalt wat er met uw spullen gebeurt. Discretie, zorgvuldigheid en vertrouwen zijn cruciaal. Opruimen Goed Geregeld heeft hierin een adviserende en ondersteunende rol.

Hoe gaat Opruimen Goed Geregeld te werk?

Aan de hand van een stappenplan, bepaal ik in overleg met u welke ruimtes u wilt laten opruimen.

Vervolgens bepalen we samen welke spullen overtollig zijn en weg kunnen en welke spullen blijven. Afhankelijk van de staat van de overtollige spullen, bepalen we welke spullen naar het grof vuil kunnen of kringloop en welke spullen in de verkoop kunnen worden aangeboden. De spullen die bewaard blijven gaan we ordenen en sorteren en bekijken in welke kamer van het huis deze thuishoren. Spullen die u regelmatig gebruikt, geven we een vaste plek. Uw huis is per slot van rekening geen opslagplaats maar een plek om heerlijk te leven en te genieten!

Wat op orde is moet mooi opgeruimd blijven

Als uw huis eenmaal is opgeruimd en op orde gebracht, kan Opruimen Goed Geregeld u nazorg bieden door eens per maand, kwartaal of half jaar uw huis na te lopen zodat het op orde blijft.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel mij terug voor een oriënterend gesprek

* Verplicht invulveld

shade